Ознака: Факултет за музичка уметност

Јубилеен концерт на Факултетот за музичка уметност

Во големата сала на филхармонијата, вечерва, со почеток во 20 часот, ќе биде одржан свечен концерт по повод 53-годишнината од основањето на Факултетот за...