7.8 C
Skopje
6.12.2021 - 22:24

Ознака: уши

Со слушалки на уши не подолго од осум часа

ПАНДЕМИЈАТА НАМЕТНА МЕРКИ ЗА ПРЕТПАЗЛИВОСТ И ПРИ КОРИСТЕЊЕ НА ТЕХНОЛОГИЈАТА Оние што користат слушалки подолг временски период мора да ги извадат и да направат одмор,...

Надлежните лежат на уши за смртоносната жива

Иако надлежните негираат, поранешните вработени во ОХИС тврдат дека се работело со жива и дека таа и натаму несоодветно се чува, а поголем дел...