11.8 C
Skopje
19.10.2021 - 10:10

Ознака: Учи паметно

МОН: „Учи паметно, работи стручно“ – успешен модел за промени во...

Дијалогот на МОН со бизнис заедницата, општините и училиштата „Учи паметно, работи стручно“ ја исполни целта – учениците го препознаа средното стручно како образование...