Ознака: учиме

Незамисливо е да живееме без потреба да учиме

Преку континуираното учење стануваме правични, го почитуваме и го цениме трудот на другиот, имаме богато, среќно и позитивно секојдневие, вели Аида Петровска ОД МОЈ АГОЛ:...