Ознака: Училиштето „Кирил Пејчиновиќ“

Училиштето „Кирил Пејчиновиќ“ во Кисела Вода ќе добие нова термоенергетска фасада

ООУ „Кирил Пејчиновиќ“ од оваа учебна година ќе добие нова, термоенергетска фасада. Во тек се градежните зафати овозможени преку соработката на Општина Кисела Вода...