12.2 C
Skopje
18.11.2019 - 0:55

Ознака: „Утринска алтернатива“

„Утринска алтернатива“ против „погрешното“ во музиката

Во Македонија постојат 100 активни авторски бендаи, на свирките доаѓаат во просек по 100-200 луѓе, а на поголемите фестивали максимум од 1.000 до 2.000...