2.8 C
Skopje
27.10.2021 - 10:07

Ознака: Устројување

Устројувањето на првата словенска азбука

СВЕТИ КОНСТАНТИН-КИРИЛ ФИЛОЗОФ (1) По повод 1.150 години од блаженото упокојување на св. Константин-Кирил (†869 - 2019), „Нова Македонија“ во три продолженија објавува текст за...