-4 C
Skopje
19.1.2019 - 8:03

Ознака: Уставниот суд

Одлуката за референдум пред Уставниот суд

Политичката партија Левица вчера поднесе иницијатива за оценување на уставноста и законитоста на одлуката за распишување референдум донесена од страна на Собранието на Република...