Ознака: успехот

Аргентина повторно е на патот кон успехот

Аргентина обезбеди настап на СП најрано досега откако беше воведен сегашниот квалификациски систем во Јужна Америка, за СП 1998. Селекторот Скалони создаде цврст тим,...

Најголемо постигнување за нас е успехот на нашите ученици

Нас наставниците и натаму најмногу ќе нѐ радува кога на улица ќе нѐ сретнат и ќе нѐ прегрнат нашите некогашни ученици и токму затоа...

Патот до успехот

Очигледно, работата на долги патеки и стрпливото градење успех кога-тогаш ќе донесат врвен резултат. А потоа, сите спортски приказни со успешен резултат се тие...