11.4 C
Skopje
20.11.2019 - 3:56

Ознака: условна слобода

Лидерот на ЕТА пуштен на условна слобода во Париз

Еден од лидерите на поранешната баскиска сепаратистичка организација ЕТА, познат како Хосу Тернера, денеска во Париз е пуштен на условна слобода, откако пред еден...