0 C
Skopje
16.12.2018 - 19:19

Ознака: услови

Биопрогноза за полесно справување со временските услови

Благодарение на едно мало лично истражување иницирано од УХМР, направив мала анкета на луѓе што ги споделуваат своите симптоми предизвикани од временските услови од...

Заев: Новиот оддел во „8ми Септември“ наликува на големите медицински центри...

Тоа што го нуди новиот оддел за трауматологија во ЈЗУ ГОБ  „8ми Септември“ наликува на условите на големите медицински центри низ Европа, нагласи премиерот Зоран...

НАТО ги достави условите за прием на Македонија

Реформите во судството, спроведување на внатрешните процедури во однос на договорот за решавање на прашањето за името, обезбедување поголема отчетност и соодветен надзор над...