-1.2 C
Skopje
16.1.2022 - 11:29

Ознака: усаид

САД и доделија грант на Македонија од 23 милиони долари

Македонија доби 23 милиони долари грант од САД за развојна цел. Договорот е потпишан меѓу Република Македонија претставена од Министерството за финансии и...

УСАИД ќе продолжи со поддршка на проекти во Македонија

Едвард Гонзалес, директор за генерален развој во УСАИД Македонија денеска престојуваше во Дебар. Тој се сретна со градоначалникот Ружди Љата, а потоа присуствуваше на спортската...