Ознака: уредник

Збогум за Кристофер Толкин, син и уредник на Џ.Р.Р. Толкин

Кристофер беше трет син на Толкин и беше добро познат меѓу обожавателите на неговиот татко. Во текот на својата младост, Кристофер покажал голем интерес...

Голем број честитки за роденденот

До првиот македонски дневен весник вчера пристигнаа голем број честитки, по повод 74-годишнината од излегување на првиот број на весникот, за што на сите...