0.8 C
Skopje
26.10.2021 - 3:54

Ознака: урбанизирана

Битолската Касарна конечно целосно урбанизирана

Предвидено е инфраструктурните активности да завршат до крајот на овој месец, по што ќе следуваат технички преглед и отстранување на евентуалните недостатоци По неколку години...