20.8 C
Skopje
22.8.2019 - 9:54

Ознака: урбана мафија

Карпошани ќе молат да прекинам со раззеленување

Стефан Богоев, еден од најмладите политичари во земјава што на последните локални избори ја доби довербата од карпошани, без влакна на јазикот говори дека...