18.6 C
Skopje
20.6.2019 - 23:48

Ознака: „уплав“

Должници

За долгот, пак, кон народот, нека му мислат оние што се (пре)платени за тоа. Нашите најголеми должници Не е лесно да се пишува колумна по Манифестот...