Ознака: упати

Новини во МојТермин – се воведуваат два нови упати „Итен 24“...

Министерството за здравство соопшти дека со Управата за електронско здравство воведуваат новини во националниот систем МојТермин, со цел подобрување на здравствената евиденција и поедноставување...

Чекањето го скратуваат само со приоритетни упати

Долги се редиците на чекање за прегледи и за оперативни зафати на скопските клиники. На одредени клиники се чека со недели, па и со...

За да бидат прегледани, земаат приоритетни упати

Додека не ни дојде на глава, не можеме да знаеме, вели една од многуте народни мудрости. Оваа поговорка важи и за закажувањето прегледи во...