12.1 C
Skopje
13.11.2019 - 9:23

Ознака: УНОДЦ

Балканската маршрута на дрогата станува помалку примамлива

Македонија, затоа што нема голем пазар и нема економска моќ, претставува само транзитна земја на трговски маршрути по кои патува дрогата. Но, од друга...