5.8 C
Skopje
18.1.2022 - 13:41

Ознака: универзитетски одбор

ФОН го промовираше Меѓународниот универзитетски одбор за доверба

Меѓународниот универзитетски одбор за доверба на универзитетот ФОН, составен од еминентни добитници на Нобелови награди, сегашни и поранешни министри за образование и политичари, беше...