38.8 C
Skopje
31.7.2021 - 17:50

Ознака: унгарска полиција

Унгарија испраќа полицајци на границата меѓу Србија и Македонија

Две единици на унгарската полиција се распоредени по должината на граничната линија меѓу Србија и Македонија, беше објавено од седиштето на унгарската национална полиција. Едната...

Унгарската полиција ја прекина истрагата за случајот за Груевски

Поранешниот премиер Никола Груевски при премин на српско-унгарската граница поседувал легални патни докумнети, утврди унгарската полиција, која врз основа на тоа ја прекина истрагата...