13.2 C
Skopje
22.4.2019 - 13:02

Ознака: унгарска вечер

Унгарска вечер во центарот на Прилеп

Вечерва од 20.30 часот на просторот околу Градскиот Саат во Прилеп ќе се одржи Унгарска вечер, на која ќе настапат оркестарот Фокош и ГФ...