0.8 C
Skopje
27.10.2021 - 6:09

Ознака: умрел

Позицијата на коњичката статуа ни кажува како умрел нејзиниот јавач

Статуите со воини на коњи ни кажуваат за смртта на нивните јавачи. Доколку предните две нозе на коњот се кренати нагоре, личноста загинала во...