11.8 C
Skopje
19.10.2021 - 2:38

Ознака: уморни

Граѓаните уморни од празни зборови и неостварени ветувања

Споредбената анализа на добиените резултати од последните неколку анкети и истражувања на јавното мислење покажува надолен тренд на довербата на граѓаните во политичките партии...

Пет причини поради кои постојано сте уморни

Многу нешта влијаат врз квалитетот на животот, но еден од најважните фактори е спиењето. Доколку во текот на ноќта често се будите, спиете лошо,...

Младите возат уморни, а повозрасните алкохолизирани и самоуверени

Македонските сообраќајници долго време се небезбедни за сите учесници во сообраќајот. Ниската сообраќајна култура, големиот број несовесни возачи и инфраструктурни услови во кои постои...