12.8 C
Skopje
3.12.2021 - 9:06

Ознака: Уметничко лето

Под мотото „Физичка дистанца“ започна „Уметничкото лето ЦСЛУ-Прилеп 2020“

Под мотото е „Physical distance“, денеска започна традиционалното „Уметничко лето ЦСЛУ-Прилеп 2020“, кое годинава ќе трaе 60 дена. Уметничкото лето ќе се реализира во...