Ознака: ул. Орце Николов

Едноминутен молк на протестот за исечените дрвја на „Орце Николов“

Во сеќавање на исечените дрвја на улица „Орце Николов“, со едноминутно молчење денес беше започнат протестот во скопско Дебар Маало. Сечењето на дрвјата од...

„Кога пилите ќе стивнат“ – протест против сечата на дрвја

За денеска со почеток во 12 часот, на улицата Орце Николов , најавен е протест против сечата на дрвја. Зад протестот стои „Зелен хуман град“...

Општина Центар: Ќе се засадат нови дрвја на „Орце Николов“, отстранетите...

По повод денешниот протест против сечата на дрвјата на улицата „Орце Николов“, општина Центар тврди дека останува посветена на остварување на заложбите за создавање...