28.2 C
Skopje
25.6.2019 - 16:21

Ознака: Улица Столтенбергова

Улицата кај Градски стадион ќе го носи името на норвешкиот дипломат...

Улицата што ги поврзува Градскиот парк, Градскиот стадион и кејот на реката Вардар ќе го носи името „Улица Столтенбергова”, во чест на норвешкиот дипломат...