20.1 C
Skopje
15.9.2019 - 23:02

Ознака: улица Орце Николов

Велосипедски и пешачки патеки и повеќе паркинг простор на улицата „Орце...

Новиот сообраќаен проект за улицата „Орце Николов“ предвидува намалување на коловозната лента на шест метри во интерес на изведба на нови велосипедски патеки во должина...

Зошто исчезна најубавиот дел од скопскиот плоштад

Вриеше од живот, од повици и смеа на младите, тука беше дел од корзото. На сиот тој амбиент, просторен здив и ширина му даваше...