19.4 C
Skopje
13.5.2021 - 23:40

Ознака: улица Максим Горки

Да ги зачуваме здрави јапонските цреши

Улицата Максим Горки вчера си ги доби назад ветените 18 нови стебла јапонски цреши, на местото на оние што во петокот беа исечени, затоа...

Нови 18 јапонски цреши на улицата Максим Горки

Нови украсни дрвја од видот јапонски цреши ќе го красат центарот на градот. Позната како улица на јапонските цреши, улицата Максим Горки во петокот...