Ознака: улица Бранко Заревски

Се асфалтира улицата Бранко Заревски во Драчево

Општината Кисела Вода ги започна градежните активности за асфалтирање на улицата Бранко Заревски во населбата Драчево. Градежните екипи се веќе на терен и започнаа...