-4.2 C
Skopje
19.1.2022 - 23:33

Ознака: украсни

ТЦ „Лептокарија“ ќе добие нови украсни растенија

Општината Карпош почна со акција за замена на старото со ново зеленило, но и садење нови дрвја, а вчера веќе започна да сади нови...