0.8 C
Skopje
26.10.2021 - 4:44

Ознака: указ за прогласување на измените на Изборниот законик

Пендаровски нема да ги потпише измените на Изборниот законик

Претседателот Стево Пендаровски нема да потпише указ за прогласување на измените на Изборниот законик со кој се бараат потписи од два отсто од избирачи...