-4 C
Skopje
18.1.2019 - 23:47

Ознака: Убер

Летачко такси набргу во светските метрополи

Компанијата „Убер“ пред извесно време најави дека ја избра Индија како една од првите пет дестинации во која би можело да се имплементира нивниот...