Ознака: убав

Градот убав пак ќе биде

За жал, живееме во град што не е создаден да функционира со улици проектирани пред повеќе од педесет години, кои во тогашно време ги...

И покрај недостатоците, „Дамбо“ на Тим Бартон е убав фамилијарен филм

Но како и секој друг режисер, ниту Тим Бартон не е имун на остри критики, особено кога станува збор за „Дамбо“, еден од најемотивните...