Ознака: Убавините

Пофалени творби на креативниот повик на „Колибри“: Цртаме и пишуваме во...

Убавините на книгата Книгата мудрост ни дава, во детскиот свет среќа раѓа. Таа знае да сонува и да се смее благо, таа нѐ милува драго. Таа разиграно нѐ насмејува...