11.5 C
Skopje
25.5.2019 - 9:40

Ознака: Т.Н.Т

Ново рочиште за „Т.Н.Т“, ќе се сослушуваат сведоци

Во Кривичниот суд во Скопје денеска продолжува судењето за предметот „Т.Н.Т“ на Специјалното јавно обвинителство. На претходното рочоште на 26 февруари одбраната изнесуваше докази. Адвокатите...

Обвинетиот Тони Трајковски презентира докази во случајот „Т.Н.Т“

Со изведување докази, предложени од одбраната, во Кривичниот суд во Скопје продолжува судењето за уривањето на станбено-деловниот комплекс „Космос“ на бизнисменот Фијат Цаноски. Станува збор...

Нови рочишта за „Тарифа“ и „Т.Н.Т.“

Во Кривичниот суд за денеска се закажани нови рочишта за случаите „Тарифа“ и „Т.Н.Т.“ на Специјалното јавно обвинителство. Предметот „Т.Н.Т.“ се наоѓа во доказна постапка,...

Нови рочишта за „Тревник“ и „Т.Н.Т.“

Во Кривичниот суд во Скопје за денеска се закажани рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Тревник“  и „Т.Н.Т“. Во случајот „Тревник“ обвинети се Драган Павловиќ - Латас...

Пуштени собраниски снимки на судењето за „Т.Н.Т.“

Со гледање на снимки од надзорната расправа на собраниската Комисија за транспорт и врски денеска во Кривичниот суд во Скопје продолжи судењето за уривањето...

Продолжува судењето за „Т.Н.Т“

Во Кривичниот суд денеска треба да се одржи ново рочиште за случајот „Т.Н.Т“ на Специјалното јавно обвинителство за уривањето на станбено-деловниот комплекс „Космос“ на бизнисменот Фијат...

Нови рочишта за „Т.Н.Т“, „Транспортер“ и „Тендери“

Во Кривичниот суд за денеска се закажани нови рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Т.Н.Т“, „Транспортер“ и „Тендери“. Случајот „ТНТ“ се однесува на уривањето...