Ознака: тц скопјанка

МТСП: Жената од станот во „Скопјанка“ не е социјален случај

По пријава на градоначалникот Петре Шилегов, тим од Центарот за социјална работа Скопје направил увид во станот во ТЦ „Скопјанка“ во Аеродром и констатирал...

Жителите од станбениот комплекс во ТЦ „Скопјанка“ евакуирани поради остар мирис

Поради остар мирис кој го отежнува дишењето евакуирани се жителите од станбениот комплекс во ТЦ „Скопјанка“, во скопската општина Аеродром. Командирот на Територијалната противпожарна...