0.8 C
Skopje
17.1.2022 - 16:48

Ознака: ТЦ „Лептокарија“

ТЦ „Лептокарија“ ќе добие нови украсни растенија

Општината Карпош почна со акција за замена на старото со ново зеленило, но и садење нови дрвја, а вчера веќе започна да сади нови...