Ознака: ТФФ

Секогаш и секаде ќе има некои идиоти што ќе сакаат да...

Интервју со Јан Оберг, директор на Транснационалната фондација за мировни истражувања (ТФФ) Ние од малите земји (и јас доаѓам од мала земја) мора да бидеме...