2.8 C
Skopje
20.10.2021 - 7:06

Ознака: тутунски производи

Индустриското производство во јуни поголемо за 12,1 отсто

Индустриското производство во јуни годинава, во однос на јуни лани е поголемо за 12,1 отсто. Во периодот јануари - јуни 2018 година во споредба...