28 C
Skopje
21.9.2018 - 14:16

Ознака: Турско вето

Турско вето за Северна Македонија?

Турција и нејзиниот претседател Ердоган имаат изјавено дека никогаш нема да дозволат Македонија да го смени своето исконско автентично име Република Македонија, на што...