-3.2 C
Skopje
22.1.2022 - 1:22

Ознака: турски капитал

Заев: Компаниите со турски капитал се двигател на македонска економија

Денеска сме во многу значајна комора – МАТТО, која е репрезент на нашето пријателство со Република Турција. Сериозен израз на инвестиции од македонско-турски компании...