17 C
Skopje
24.10.2020 - 16:34

Ознака: туристички патувања

Словенија чека насоки од ЕУ за туристичките патувања на граѓаните

Словенија за евентуално патување на граѓаните на годишни одмори во странство ќе чека препораки од Европската комисија и ќе донесе одлука врз основа на...

Колку се троши во Европа за годишен одмор

Европејците на туристички патувања годишно трошат 428 милијарди евра, најмногу Германците - 120 милијарди, Французите - 71 милијарда и Британците - 61 милијарда. Најмногу пари...