Ознака: Туристите

Повик за враќање на туристите

Србија Српскиот кризен штаб за борба против коронавирусот донесе одлука сите граѓани на Србија што престојуваат во Црна Гора, Хрватска и во Босна и Херцеговина...

Туристите „побегнаа“ во Албанија

ЦРНА ГОРА Странските гости што планираа да летуваат во Црна Гора се пренасочуваат кон конкурентските дестинации во регионот. Поради строгите мерки за влез во Црна...