Ознака: туризaм

Со вински и со гастротури до повеќе туристи

Преку промоција на бањски, алтернативен и вински туризам земјава ќе се обиде да привлече што повеќе странски гости во наредниот период. Се планира изградба...

Доделени првите грантови за развој и промоција на туризмот во земјите...

Во рамки на проектот за развој и промоција на туризмот, предводен од Советот за регионална соработка (РЦЦ) во земјите од Западен Балкан, во петокот...