Ознака: тура

Прва велосипедска тура- „Кичево на велосипед“

Викендов, иницијативата „Кичево на велосипед“ ја имаше премиерната реализација, на првата велосипедска тура на релација Кичево-село Свињиште и назад, на која зедоа учество повеќе...