22.5 C
Skopje
18.9.2021 - 1:10

Ознака: Тупурковски

Тупурковски, Малески и Глигоров за името

Историјата може да нѐ лаже нас, но не можеме ние да ја лажеме историјата. Оваа фраза е само вовед во една полуполемика меѓу двајца...

Тупурковски: Треба да го прифатиме договорот за името

Договорот за името треба да го прифатиме како единствено реално решение. На референдумот на 30 септември нема да водиме партиски борби, туку ќе се...