Ознака: тули

Хрватите штедат во тули

Цената на недвижнините во Хрватска нереално расте поради психолошкиот момент на сопствениците и чувството дека ќе изгубат при продажбата Во Хрватска цените на становите што...

Измет од глувци во ослич, парчиња од тули во сончоглед

Со ваквите случаи, кои го загрозуваат здравјето на граѓаните, секојдневно се занимава Агенцијата за храна и ветеринарство Граѓаните секојдневно реагираат на социјалните мрежи затоа што...