Ознака: Тулин Еркал Карапри

Ќе стави ли Ердоган печат на легитимноста на Алипашината џамија?

Дали најавеното официјално пуштање во употреба на Алипашината џамија во Охрид од страна на турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган заедно со домаќинот, односно неговиот...