Ознака: „Трчањето ме учи“

Промоција на книгата „Трчањето ме учи“

Издавачки центар „Три“ ја претставува првата книга на македонскиот шампион во повеќе атлетски дисциплини, маратонецот Кокан Ајановски. „Трчањето ме учи“ е многу повеќе од...