14.4 C
Skopje
23.4.2019 - 16:57

Ознака: трубачи

Манифест на мотиката

Внатрешна колумна Нема резон веќе да се пишуваат колумни. Неколку месеци сите трескавично пишуваме на иста тема - името. Јас кажав сè што имав да...